• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Informasi Langganan Manglé

Kénging Sirkulasi
Kintun kana Facebook

Wilujeng tepang paramitra sadayana. Kanggo informasi langganan Majalah Manglé. Pangaos hijina Rp. 17.500,-. Kantenan mirah pisan! Paramitra nu teu acan langganan, mangga tiasa nepangan atapi kontak ka Agen Resmi Manglé disababaraha tempat:

  1. Allona Agency: Perumahan Megabrata No. 23 Bandung Telp. (022-7564796)
  2. Alphabet Agency: Jl. Conblok No. 18 Bandung, Telp. (022-6006000)
  3. H. Rusli: Jl. Cibangkong No. 286/120 Bandung Telp. (022-7314657)
  4. H. Suha: Jl. Terusan Pasir Koja Bbk. Irigasi Bandung Telp. (022-6036244)
  5. Toko Buku Al – Huda: Jl. Astanaanyar No. 275 Bandung
  6. Toko Buku Singgalang: Jl. Karapitan No. 65 Bandung
  7. Toko Buku Lucu: Jl. Pasar Ujung Berung Lantai Atas No. 24 Bandung Telp. (022-7811988)
  8. Tasman Agency: Jl. Raya Tagog Apu  - Cempaka Mekar Padalarang – Telp. 022-6812303 HP. 082115849666
  9. Ahmad Juhandi: Jl. Raya Rajamandala No. 755 Rajamandala Telp. (022-6903269)
  10. Ujang Gozali: Jl. Pasir Gombong No. 58 Kp. Pasirjunti – Ciranjang Telp. (0263-322770)
  11. Tatang Sasmita: Jl. HOS. Cokroaminoto No. 155 Cianjur
  12. Udin S.S.: Jl. Veteran I Gg. Persatuan II Kp. Kuta No. 28 Sukabumi
  13. Endan Sukanda: Ketua RT. 01/06, Jl. Letda. T. Asmita No. 01 Nanggeleng Sukabumi  Telp. (0266- 226405, HP. 085624136629)
  14. Sukaraja Agency: Jl. Raya Sukaraja No. 7 Sukaraja Sukabumi
  15. Tjutju S. Agency: Jl. Nyi Raja Permas No. 58 Bogor HP. 08128925351
  16. Sikin Ilham Agency: Bursa Media Jl. Cililitan Besar Dpn PGC Jakarta Timur,-  Telp. (021-68377735)
  17. Anagho Agency: 1. Rumah Susun Kebon Kacang Blok I Lt. 2 No. K – Jakarta Pusat, Telp. (021- 3151854). 2. Rumah Susun Tanah Abang, Jakpus – Telp. (021-3103512). 3. Cengkareng – Telp. 021- 5406082
  18. H. Chaerudin: Jl. Kamojing No. 135 Cikampek
  19. Baharzar: Jl. Kol. C. Singawinata No. 35 Purwakarta
  20. Ohen Wikanta: Jl. Sompi Gg. Parikesit No. 17 Subang
  21. Toko Buku Merpati: Jl. Ciledug No. 51 Garut
  22. Sariksa Agency: Jl. Paseh No. 13 Tasikmalaya
  23. Toko Buku Harapan: Jl. Sutisna Senjaya No. 10 Tasikmalaya
  24. Lusy Agency: Agen Koran & Majalah, Jl. Letjen. Suwarto, Dpn BCA Banjar,- Telp. 081323322152
  25. Akam Agency: Agen Koran & Majalah Kuning Ayu, Jl. Dewi Sartika – Kuningan
  26. Cirebon Agency: Jl. Lemah Wungkuk No. 108 Cirebon Telp. 0231-203376/232052
  27. Abdul Adjid: Jl. Olah Raga Gg. Muksan No. 450 Majalengka HP. 082127458754
  28. Dali Sumarli, S.Pd.: Jl. Prabu Tajimalela Gg. Mesjid Al-Amin No. 1 Bbk. Hurip Sumedang.
  29. C.S. Agency: Jl. P. Geusan Ulun No. 125 Sumedang Telp. 08122433153
  30. Abadi Agency: Jl. KH. TB. Ma’mun No. 114 Serang Telp. 0254-201016
  31. Ujang Rom Bachromi: Jl. Gunung Karang No. 10 B Pandeglang Telp. 0253-201998
  32. Armega Sista: Kamp. Ciinjuk RT. 02/04 No. 11 Pandeglang Telp. 0812947685
  33. Mitra Agency Karawang : Jalan Syekh Quro No. 25 Pulo Mulya Lemahabang Karawang Telp./HP 085793039996
  34. Tasman agency - Cimahi : hp 082115849666

Saupami peryogi informasi lengkepna, tiasa ngahubungi bagian Sirkulasi di Jalan Pangkur No. 20 layanan Telp. 022-7300315 (Pa Diki) dina jam kerja (Senen-Jumaah, ti tabuh 09.00 – 15.00 WIB)

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (14)

Bundamei

Kumaha persyaratna upami bade janten agen kanggo daerah Cimahi?

rudi h tarmidzi

nu bade langganan mangle di Jakarta, tiasa langsung ka agen Jakarta, atanapi langsung ka Pa Diki di 022-7303438

Achmad Irianto

Kumaha cara na kang/teh, umi abdi bade langganan .ϑ wilayah Jaksel

fikri salman azhari

abdi mah hoyong nga lebet keun carita kumaha nya cara na kang ? abdi ti Tasikmalaya jawa barat

Deni Candra

resep ku carpon na.ngan di malingping lebak banten teu aya agena

Sofyan Iskandar

Abdi linggih di Kota Bekasi hoyong langganan Majalah Mangle kumaha carana

Sofyan Iskandar

Apa ada agen majalah Mangle dikota Bekasi

rudi h tarmidzi

Kanggo langganan Mangle PDF, kintunkeun alamat email bapa/ibu ka : rudi@mangle-online.com. Hatur nuhun

Ajat Sudrajat

Leres pisan tah.... sim kuring oge hoyong ngiring langganan Nyi Mangle on line.... kinten-kintenna iraha medalna nya? Mudah-mudahan eusi Nyi Mangle langkung munel..... seueur pulunganeunana kanggo bekel hirup kumbuh sadidinten..... oge kanggo hiburan.... ngubaran tineung ka lembur.... Di sagedengeun ti eta, sim kuring oge gaduh minat hoyong ngintun naskah (carpon sareng sajabina)..... nyuhunkeun pituduh kumaha carana...... Hatur nuhun.

Asep Suherman

Kumaha carana langganan e-mangle

Deddy Koes

Hoyong langganan Majalah Mangle ,kumaha carana nya ? Abdi teh linggih di Purwokerto Jateng.

sumanta

mohoh saya tinggal di kota bekasi ko belum ada agen mangle ya?

lumbiana

Asa mobok manggih gorowong...muhunnya kumaha carana kenging mangle digital teh.... ?

Jodi Windarsah

kumaha carana kenging mangle digital teh, hatur nuhun

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: