• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

www.mangle-online.com dina info Pikiran Rakyat

Kénging Rumpaka
Kintun kana Facebook
Mangle
website mangle [Potrét/Ilustasi: PR]

Ping 21 Nopember 2012, Majalah Manglé jejeg nincak umur 55 taun. Dina umur satengah abad leuwih, Mangle geus ngalaksanakeun rupa-rupa tarékah, kaasup medalkeun deui website www.mangle-online.com nu leuwih mandiri tur representatif.

Sababaraha kamandang nu positif ti masarakat Sunda hususna, mémang salahsahiji nu ngalantarankeun ieu medalna website. Kituna téh sakumaha nu jadi tinimbangan nu ngokolakeun website, yén Manglé kiwari mémang salawasna geus dijadikeun rujukan ngeunaan kasundaan ku sababaraha pihak, di sakumna tempat. Hartina, ayana informasi kasundaan kacida diperlukeunana nu teu kahalangan jeung kawatesanan ruang jeung waktu. Ku kituna, didieu pisan, Mangle online leres-leres bakal teras nanjeur.

Dina umur nu ka-55 taun, Mangle leuwih ningkatkeun deui minangka media massa nu boga ajen tur ciri mandiri, nu leuwih mihak kana kapentingan Ki Sunda, kalawan henteu leupas tina pluralitas kahirupan kiwari. Hartina, dina lebah deui media online kacida bakal dipikareueus ku masarakat.

Ngeunaan eusi atanapi kontén, Mangle online medalkeun dua bentuk, nyaéta Manglé ‘versi citak’ jeung Mangle online. Kituna téh sangkan Mangle tetep teu robih pamianganana ngamumulé Ki Sunda ogé siap  dina nyanghareupan tantangan jaman.*** (sumber http://info.pikiran-rakyat.com nu tos diterjemahkeun kana basa Sunda)

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: