• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

LPIA Cabang Garut; Manggungkeun Lembur ka Jauhna

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook
Mangle
Drs. H. Asep Syarifuddin, M.Si. (x) manggungkeun lembur ka jauhna [Potrét/Ilustasi: rudi]

Ningkatkeun karep diajar keur generasi ngora di daerah Garut, mimiti April 2012 kamari, méh moal hésé deui, kudu lunta ka nu jauh. Lantaran di Jl. Bratayuda No. 186 Garut, geus ngadeg LPIA (Lembaga Pendidikan Indonesia Amerika) cabang Garut. Nurutkeun pamilik sakaligus pupuhu utamana, Drs. H. Asep Syarifudin, M.Si., ku ngadegna LPIA Cabang Garut, singhoréng ageung perhatianana ti masarakat Garut hususna. Kituna téh, kasaksén tina lobana minat generasi ngora, boh barudak SD boh SMP, nu hayang dialajar. Siswa LPIA Cab. Garut méh geus aya 300 urangna. Sababaraha widang atikan nu diajarkeun, diantara basa Inggris jeung komputer. “Ningkatkeun ajén atikan ka murangkalih, masing-masing kedah janten kawajiban. Tah, ngadeg LPIA ogé, éstuning minangka lembaga atikan keur manggungkeun lembur Garut ka jauhna. Insya Alloh ku cara ngiring diajar, murangkalih bakal leuwih pinter sareng parigel dina mayunan parobihan jaman ka payunna,” saur Kang H. Asep tandes. *** (A01)

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: