• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Beja ti Paguyuban Warga Sunda (PWS) Bukittinggi

Kintun kana Facebook
Mangle
qurban paguyuban sunda Bukit Tinggi [Potrét/Ilustasi: dok.sunda]

Natrat ninggalkeun tapak kasolehan wargi-wargi Sunda nu aya dina beungkeutan Paguyuban Warga Sunda (PWS) Bbukittinggi - Agam, Sumatera Barat. Alhamdulillah harita, wargi Sunda tiasa nungtun kasolehan ka wargi-wargi di Bukittinggi, ngaliwatan ibadah motong daging kurban 2 Sapi. Tatahar taun payunna, 1434 H mah, mudah-mudahan tiasa 3 atanapi langkung. Salam baktos ka wargi sunda sanesna ti katebihan. Mangle hatur nuhun. (kintunan ti kamurer@yahoo.com)

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: