• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

12 Budayawan Dilélér Anugrah Budaya Kota Bandung

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook

Taun 2012, pamarentah Kota Bandung ngalélér deui Anugrah Budaya Kota Bandung. Acara lumangsung di Grand Ballroom Hotel Homan, Jl. Asia Afrika, Bandung, Jawa Barat, Jumaah (30/11/2012).

 Aya 12 tokoh anu dilélér Anugrah Budaya, diantarana Atang Warsita, Bambang Sugiharto, Dewi Gita, Eka Gandara, Frances B Afandi, Her Suganda, Iskandarwasid, Moh.Aim Salim,  Paguron Penca Panglipur, Wa Kepoh, Yati Sugiyati, jeung Yus Rusamsi.

Acara pamasrahan Anugrah Budaya Kota Bandung dibuka langsung ku Walikota Bandung, H. Dada Rosada.***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: