• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Manglé Citak

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook

MANGLE CITAK

Cara ngintun karangan:

1. Carita pondok: minimal 7000 kakarter maksimal 16.000 karakter

2. Kolom: minimal 4000 kakarter maksimal 10.000 karakter

3. Munara Cahya : 9000 - 10.000 karakter

4. Mimbar Atikan : 8000 - 10.000 karakter + potret (upami aya)

5. Bahasan : 8000 - 10.000 karakter + potret (upami aya)

6. Carita Misteri : 8000 - 10.000 karakter

7. Carita Lucu : 4.000 - 5000 karakter

8. Pangalaman Para Mitra : 2000 - 3000 karakter

9. Ha ha ha (barakatak) : minimal 1 judul maksimal 10 judul

10. Carpon rumaja, carpon alit : 3000 - 4000 karakter.

11. Cover mangle alit/anaking jimat awaking : minimal poto 2 buah 

Sadayana diketik dina microsoft word, dikintun ka email : redaksimangle@yahoo.com

 

MANGLE ONLINE

1. Para mitra nu aya di daerah deungeun (lian ti Jawa Barat-sapertos di saban provinsi, nagara) gaduh kagiatan/acara kasundaan atanapi riungan kawargian Sunda/kagiatan pangabdian di saban daerahna, mangga tiasa dikintun kana email : redaksi@mangle-online.com, rudi@mangle-online.com.

2. Kintunan poto/potret disarengan ku deskripsi kagiatan. Potret bakal dipidangkeun dina beja ti pangumbaraan sareng beja potret.

 

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (10)

Erik

Rek nyarios upami carpon Lamun Kuring Bisa Ngapung kenging Dian Wulan teh edisi sabaraha tanggal sabaraha nuhun

sukanda

Nguping wartos Nyi Mangle teh bade aya anu ngokolakeun kun hiji inohong Sunda. anu picinta kadeudeuh ka manglle.Atuh nuhun pisan nanging Ciri khas mangle teu kedah diilangkeun supados karaos manglena.Bade mangrupa majalah bade korang mingguan mangga teh teuing anu penting mang mangle kedah nanjung apanjang apunjung ngajabat buaa.amiin

Lilah syahidatul Khofifah

Hoyong ngintun carpon ka mangle

julian gelar santika

assallammuallaikkum wr,wb ! dupi jarak spasi sareng ukuran font,list kanggo ngetikna sabaraha..?

sukanda

wilujeng ka nyi mangle anu nuju milangkala mugi langkung sae kapayuna nya mangga atuh permios

sukanda

wilujeng milang kala ka nyi mangle mugia kapayun sing langsung munel eusina geulis panempilanana nya

Budak Atrok

Bingah kacida....pas iseng searching...mamanawian Mangle aya...eeehhh ayyaaaa.....asa nuju di lemurr..... Nuhun ka Mangle.....

wasta herry poenya otoys tube

MANGLE IS THE BEST PATHER AND MOTHER UDAR IDER NEANGAN BENHUR(BELANDA HURICAN)

rudi h tarmidzi

Pa Dadan, mangga manawi kaango parantos dikintun kana email, perkawis conto masrahkeun panganten pameget. htr nuhun

dadan suradan

abdi milarian biantara masrahkeun panganten pameget

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: