• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Mitra Manglé

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook

Provinsi Cirebon rek jadi atawa hanteu, nu penting Ki Sunda mah ulah kawatesanan wilayah. Percaya, jatidiri nu nyunda; di kulon, di wetan, di kidul, di kaler, di luar nagri, jeung sajabana, moal pupus lantaran pedah teu cicing di Jawa Barat. Silih asah, silih asuh, silih asih, minangka warisan Sunda kudu jadi palsafah kamanusaan urang di mana wae. Hurip Sunda! hurip Mangle! hehehehe

www.facebook.com/#!/majalahmangle

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (10)

Yusi Kom

Mangle nanjung

Mety Haula Haeriah

Bapa/ibu punten manawi aya dongeng istri binangkit kaleresan kapungkur kantos maos mung duka dongen duka bentuk rubrik punten upami kaleresan aya punten diemail hatur nhn sateuacana

kusmayadi

kumaha ayeuna cara ngintunkeun mangrupi carpon sareung sajabina.diantos waleranana

opik

Simkuring hoyong ngalamar janten ilustrator ka redaksi majalah mangle, kedah kumaha carana? mugi diwaler. Sagedengeun tiasa gumbar gambar simkuring oge ngartos kana photoshop, intina simkuring siap janten ilustrator kangge majalah mangle. Pami redaksi hoyong ninggal conto karya simkuring, tiasa ku simkuring dikintun ka surel redaksi mangle, hatur nuhun. diantos waleranana.

opik

abdi hoyong nyobian ngalamar janten ilustator ka redaksi majalah mangle, kedah kumaha carana?

agus syafei ,M Mar Eng

saur sim kuring mah eta mung segelintir jalmi anu kuciwa waktos pilgub jabar anu teu ka pilih, janteun weh ngabubat babit kaditu kadieu, ach eta mah jalmi anu ngacapruk wae.....sasar pikir panginteu , hidup...nyi magle lah.....

Itang

Keur kuring nu aya di Jateng beulah kulon mah, jadikeun we Provinsi Cirebon teh. Tapi wilayahna kudu nepi ka Brebes. Jauh teuing ka Semarang teh. Ka Cirebon mah cukup 30 menit. Ari ka Semarang .........? 5 jam, euy.

Juragansoma

Diperhatoskeun ku kuringmah,propinsi cirebonteh mung kahoyong bupati cirebon hungkul, pedah nyalon gubernur teu aya anu ngadukung, da anu sanesna mah mending sapertos ayeuna bae,kitu tah kidulur

wawan sopian

kedah kumaha ngomentaranana, da atos sae

Olik

Nuhun ah kamandang ti Nyi Mangle. Ceuk simkuring mah, pami tiasa ulah digegedekeun teuing. Soalna karunya ka rayatna. Komo ayeuna digegedekeun teh keur usum rek pilihan gubernur. Asana masarakat ulah jadi korban politik. Cek kuring mah, lamun Cirebon jadi provinsi oge, moal maju ieuh. Jadi sing dipikir-pikir asak. Nya, ari urusan Sunda mah, sapuk lah jeung kamandang mangle. Ngan, kahade ulah dijadikeun opini politik nu nguntungkeun sababarah pihak.

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: