• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Hujan Ngagebrét Gedebagé Macét

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook
Mangle
Gedebage Macet [Potrét/Ilustasi: rudi]

Bandung jadi pangjugjugan. Nu ti mana-mana, harayang ulin ka Kota Bandung. Ngan lamun keur usum hujan, nu harayang ka Kota Bandung, méh kudu bulak-balik pikir heula. Lantaranana mah, kiwari keur usum hujan, patalimarga Kota Bandung ge, matak pikasieuneun. Di mana éta téh? Nu pangseringna, di wilayah Gedebagé.  Sanajan Pamarentah keur ngabebenah eta jalan di Gedebage, tapi loba masarakat nu ngararuh. Cenah geus teu anéh, lamun wilayah Bandung wétan hujang ngagebrét, Gedebagé pasti macét.  Kumaha ketak pamarentah, hayu urang bandungan. ***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: