• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Di Cihampelas

Kénging Rumpaka
Kintun kana Facebook

Udi: “Bener kitu jin téh kaasup mahluk gaib?”

Uda: “Bener ceuk uing mah.”

Udi: “Buktina?”

Uda: “Tuh di Jalan Cihampelas. Nu katénjo téh ukur calana wé jeung jékétna wungkul, jirimna mah can kungsi katénjo.”

 

Aldi Nurdiansyah

Jl. R. Ikik Wiradikarta 31

Tasikmalaya

 

Kuat Pisan

Akang: “Diajar ngobrol, ngabetem. Diajak seuri, dibojégan euweuh réaksi. Malah dikélékéték angger nagen. Na aya ku kuat pisan nya.”

Adi: “Saha?”

Akang: “Eta... patung!”

Adi: “Na ari Akang?”

 

Undang Suherlan

Cikeruh - Sumedang

 

Asal Engab

Guru: “Saha anu apal naon bédana suku Asmat, suku Indian, suku Eskimo jeung suku Aborigin?”

Ibro: “Wah teu aya bédana Pa Guru.”

Guru: “Maksudna?”

Ibro: “Sumuhun sadayana ge rorombéheun.”

 

Undang Suherlan

Cikeruh – Sumedang

 

Cai

Guru: “Barudak ayeuna di mamana usum banjir. Cing balukar naon éta téh?”

Murid: “Caiiii!”

 

Aldi Nurdiansyah

Jl. R. Ikik Wiradikarta 31

Tasikmalaya

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: