• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Wawan Kuswandi

Teu Kabéh Pandeuri

Kintun kana Facebook

Ajrug-Ajrugan

Incu: “Nini, itu Si Aki nuju olahraga. Ajrug-ajrugan.”

Nini: “Lain olahraga éta mah Cu, pan bieu tas ngadahar ubar Aki manéh mah.”

Incu: “Kumaha kitu?”

Nini: “Cenah mah poho méméh didahar ubar téh teu dikocokkeun heula. Jigana ayeuna keur dikocok dina beuteungna.”

 

Wawan Kuswandi

Blok C Vijaya Kusumah

Bandung

 

Tong Ribut

Bi Umi: “Tong ribut! Cép Wawan karak oge kawin sataun geus boga anak tilu!”

Mang Umi: “Maenya bisa kitu?”

Bi Umi: “Puguh héran kami ogé. Tapi cenah mah kawinna téh ka randa anu geus boga anak tilu.”

 

Nunung Samsiar

Jl. Cicukang RT 02/05 45

Bandung

 

Alesan Kuat

Patugas: “Kapaksa anjeun kudu ditahan!”

Jang Adun: “Naon margina Pa?”

Patugas: “Sabab tumpak motor di jalan tol!”

Jang Adun: “Bapa uninga naon margina sim kuring tumpak motor ka jalan tol?”

Patugas: “Naon?”

Jang Adun: “Margi sim kuring henteu gaduh mobil.”

 

Nunung Samsiar

 Jl. Cicukang RT 02/05 45

 Bandung

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (2)

Asep Irwan Sutanto

ha ha ha,, mantaaap

Chep Oeing

sanes lumayan deui janten landong nuju manyun. hatur nuhun...hatur..nuhun

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: