• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Kalakay Ganitri

Kénging Arom Hidayat
Kintun kana Facebook

:Kyai Matdon

saha nu wasa ngabadé?
Mun tiris peuting urang nya
dibaca ngan ku simpé.
Padahal boa dina sela-sela unggal wangkongan

hujan geus lantip ngalangkang. Nyelap dina rindat maranéhna
bari anteng ngakat potrét jeung kotrétna
raket muntang kana témbok di rohang heureut
lir ngawawaas pulas anyar

ku kapaur. Sedeng seungit dayeuh 
kalah nyeuitkeun peurih nu maneuh 
jadi hariring nu lawas manting 
meulit ringkang,
satengahing liuh langit peuting.

Tamansari, 2012

Katapang Laut

régang katapang can tangtu apal
antara helab jeung gupay
daun atawa kalakay
aya nu leuwih wekel nungkulan
unggal rangkulan 

tangkal! Nu tugur
miara umur 

Pananjung, 2013

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: