• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Nomer Urut Calon Walikota Kota Bandung

Kintun kana Facebook

Bébasna nangtukeun pilihan, salah sahiji wujud kabébasan warga nagarana, kaasup keur urang Kota Bandung. Dina sual nangtukeun putusan, moal aya nu bisa ngahalang-halang. Di handap ieu geus ditangtukeun ku KPU Kota Bandung, nomer urut pasangan calon wali kota (cawalkot) jeung calon wakil wali kota (cawawalkot) Bandung. Mudah-mudahan masarakat Bandung henteu salah pilih.

1. Edi Siswadi-Erwan Setiawan
2. Wahyudin Karandinata-Toni Apriliani
3. Wawan Dewanta-Sayogo
4. Ridwan Kamil-Oded M Danial
5. Ayi Vivananda-Nani Suryani
6. MQ Iswara- Asep Dedi Ruyadi
7. Budi Setiawan-Rizal Firdaus
8. Bambang Setiadi-Alex Tahsin Ibrahim

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: