• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

OJK, Ngarojong Masarakat
Leuwih Wanoh ka Lembaga Kauangan

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook
Mangle
Sosialisasi edukasi OJK di Bandung [Potrét/Ilustasi: rudi]

Jlug-jlegna lembaga kauangan di Indonesia kacida reueusna. Kituna teh, lantaran pasar Indonesia boga harepan nu kacida legana. Ngan hanjakal, kasadaran masarakat leuwih mikawanoh kana lembaga kauangan can pati nyugemakeun. Kitu diantarana jejer obrolan Direktur Fungsional Program Literasi Keuangan OJK (Otoritas Jasa Keuangan)Agus Sugiarto,waktu sosialisasi peran OJK di Hotel Hilton Bandung, 3-4 Juli 2013.

Dina paniten Agus, ngadegna OJK, lain lantaran lembaga kauangan nu aya, saperti perbank-an atawa jasa kauangan sejenna kurang daria atawa teu mawa harepan, tapi cindek ayana lembaga OJK, bisa leuwih gampil. Lantaran OJK bisa keur otoritas dina ngjalankeun pungsi pangawasan ka sakumna lembaga kauangan nu aya, kaasup oge dina sistem kauanganana.

Ku kituna, sangkan OJK bener-bener luyu jeung pungsina, nya lian ti nyekel pageuh kana amanat Undang-Undangna No. 21 taun 2011 ngeunaan OJK, oge dipiharep jadi kapercayaan masarakat Indonesia.

 

Cara Sosialisasi ku Basa Daerahna

Sangkan masarakat Jawa Barat leuwih mikawanoh kana OJK, tangtu sosialisasi oge bakal ngagunakeun basa daerahna. Dina hal ieu pihak OJK oge, ngahaminan pisan usulan ti Mangle, sangkan sosialisasi ka masarakat sangkan wanoh kana lembaga kauangan saperti ka Bank, rek make basa daerahna. Saperti di tatar Jawa Barat hususna tangtu Basa Sunda oge kacida pentingna. Kituna teh, sangkan hate masarakat bisa leuwih katodel. Husus lembaga kauangan di Jawa Barat, ceuk DR. Kusumaningtuti Sandriharmy Soetiono, S.H., LLM, Dewan Komisioner Otoritas Jasa Keuangan nu nyekel widang Edukasi jeung Perlindungan Konsumen, memang euyeub pisan. Ku kituna, sosialisasi OJK di Jawa Barat perlu perhatian husus.  ***

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: