• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Tina Kareta Monorel
Nyawang Urut Talaga Bandung

Kénging Ayie Sundana
Kintun kana Facebook
Mangle
Neken kasapukan gawe bareng jeung Cina [Potrét/Ilustasi: ]

Tina jandela kareta api, pamandangan teh rupa-rupa, pasawahan, pagunungan, jeung patingjarumplukna tatangkalan di lembur-lembur. Tetempoan nu kawas kitu, bisa kasaksen mun kaparengan numpak kareta api ti tungtung kulon Jawa Barat nepi ka wetan atawa sabalikna.

Pamadangan nu kawas kitu, malah bakal leuwih atra, leuwih  plung-plong  upama jalan kareta teh anggang welasan meter meter tina taneuh.  Tina kandaraan kawas kitu,  bisa nyawang ka jauhna.

Bandung nu hurin ku tangtung, boga  karep nyieun monorail (kandaraan/kareta nu jalanna anggang tina taneuh aya kana welasna meter tea. Ngan, iraha Bandung  boga kandaraan kawas kitu kitu? Memang, moal lila deui, dan geus ditataharkeun, kari prakna.

Bandung nu palataranana lir katel nangkar, engke mah bisa titingal tina kareta monorel. Kareta nu lajuna welasan meter tina taneuh teh, bisa jadi  sarana patalimarga, nu lain ukur nganteur kapereluan tapi deui bisa nyingraykeun lalangse hate dina sajeroning lumampah. Cindekna, indit-inditan teh bisa bari nganteur karesep,nyawang pamandangan Bandung jeung sabudeureunana.

Rarancang kareta monorel saperti kitu,  ditembrakeun Gupernur Jawa Barat, H. Ahmad Heryawan,  sawatara waktu ka tukang. Cenah, eta proyek teh dimitembeyan  taun 2014 satutas masterplan atawa rarancang wangunana  rengse.

Prak-prakan  ngawangun sarana patalimarga kawas kitu,  digarap kalayan gawe bareng antara pihak Indonesia jeung pihak Cina. Dua pihakanana ge pausahaan swasta. Pamarentah mah, ukur ngajurung laku sangkan eta proyek teh bisa lumangsung kalayan lungsur-langsar.

Legana ambahan monorail nu baris ngaliawatan sababara tempat di wewengkon Bandung Raya,il, pangwangunanan ge butuh waktu mangtaun-taun.  Eta proyek teh baris dilaksankeun dina lima tahapan. “Tahapan kahiji rengse dina taun 2016,ari kabehanana mah rensge dina taun 2025.

 

Ngirit Lahan

Ngawangun patalimarga kitu, tangtu we butuh waragad nu lain saeutik. Wilanganana ge bakal meakeun  welasan triliunan  rupia.  Dina ngawangun monorel tea, pamarentah ngandelkeun swasta. Pausahahan Cina nu ancrub kana eta proyek teh,  CMC kalian  babrengan  jeung pihak swasta lokal nu diluluguan ku Panghegar Group. Ari pihak pemprop mah moal ngalaurakeun waragad. “Kakara mun geus rengse, pihak pamarentah nangtukeun tarip panumpangna,” ceuk gupernur.

Galibna, pangwangunan mah butuh lahan. Tah, nu tumali jeung lahan tea, bagian pamarentan propinsi nu baris natahararkeunana. Ngan, ceuk gupernur, moal loba lahan nu mubah, lantaran monorel mah, bisa make lahan nu ayeuna geus biasa dipake patalimarga.

Jalan nu disebeut monorel mah di luhur, kurang leuwih 18 meter tina taneuh teh. Mun tea mah, make lahan sawah, tetep we sawah di handapeun erel/jalan mah bisa kapake, iwal ti nu dipake tihang.

Upama pamarentah milih alat patalimarga monorail tea, tangtu we dumasar kana rupa-rupa tinimbangan, pangpangna mah sual lahan. Pangwangunna naon wae butuh lahan nu lain sateutik.  Kitu deui upama ngawangun jalan raya anyar, apan bakal loba lahan nu kapake. Lembur, sawah, kebon, jeung sajabana, bisa salin rupa jadi jalan. Ari monorail mah, teu kitu, lantaran tempat-tempat nu kaliliwatan  ku monorail tea, bakal tetep bisa digunakeun sabihari.

Pangwangunan monoral di Bandung jeung sabudeureunna, digarap ku  pihak swasta. Hartina, boh sumber daya boh sumber dana, disayagikeun ku pihak pausahaan swasta. Pihak pamarenetah, ‘masilitasan’ nu tumali jeung lahan,  oge engkena milu nangtukeun tarip keur panumpangna.

Garapan swasta, ceuk gupernur, bisa  leuwih tereh. Apan, upama anggranana tina  APBN atawa APBD, tangtu  bakal leuwih lila. Da,  kitu galibna makenan duit pamarentah mah. Leuwih tiheula kudu aya kasapukan ti para anggota dewan. Hartina, dina nangtukeun anggaran jeung makena anggaran teh butuh waktu nu teu bisa dirurusuh.

Pemerintah Provinsi Jawa Barat sagancangna bakal ngagarap proyek monorel metropolitan Bandung Raya. Nurutkeun Gubernur Jawa Barat Ahmad Heryawan proyek monorel ieu bakal dimodalan  ku BUMN Cina nyaeta China National Machinery Import & Export Corporation (CMC).

Gubernur Jawa Barat Ahmad Heryawan netelakeun, proyek pangwangunan Monorel Bandung Raya bakal ngalibetkeun sababaraha kabupaten/kota di sabudeureun Kota Bandung sarta mangrupa salah sahiji tina 23 proyek raksasa di Indonesia.

“Tina 23 proyek raksasa Indonesia, Monorel Bandung Raya téh aya dina urutan ka salapan pangageungna. Tangtosna oge ieu téh kareueus urang sarerea,”ceuk gubernur pinuh kareueus.

Lian ti  memorandum of understanding (MoU) jeung perjanjian sejenna anu geus ditandatangan ku pihak Indonesia (Jawa Barat) jeung China (CMC), nurutkeun Kang Aher, dina KTT APEC di Bali, Jabar jeung China geus neken  memorandum of agreement (MoA) anu nandakeun puguhna gawe bareng antara dua nagara  dina ngawangun Monorel Bandung Raya.

Pamarentah kabupaten atawa kota nu engkena milu ngarasakeun magpaat Monorel Bandung Raya (Kota Cimahi, Kabupaten Sumedang, Kabupaten Bandung, dan Kabupaten Bandung Barat) bisa ilubiung neundeun saham di PT Jasa Sarana anu mangrupa badan usaha milik daerah Provinsi Jawa Barat.

“Pamarentah provinsi masihan kasempetan ka sadaya pihak supados tiasa nyimpen saham di BUMD,” pokna.

MoU pangwangunan Monorel Bandung Raya geus disatujuan antara pihak Indonesia, dina hal ieu nyaeta Pamarentah Provinsi Jawa Barat anu diwakilan ku PT Sarana Infrastruktur Indonesia (Panghegar Group) jeung PT Jasa Sarana (BUMD), jeung pihak China anu diwakilan ku pausahaan CMC (China National Machinery Import & Export Corporation).

“China sareng Jawa Barat ngadamel tim husus kanggo nyiapkeun master plan transportasi di Bandung Raya sareng nitenan visibility study kanggo pangwangunan Monorel Bandung Raya,” ceuk Aher.

Waragad sakabehna proyek Monorel Bandung Raya anu panjangna 28 kilometer kira-kira Rp 15 nepi ka Rp 18 triliun.

“Ngawitan mah diperkirakeun 5 dugi ka 10 triliun, tapi sabada dietang deui tetela waragadna téh dugi ka 18 triliun. Kanggo ground breaking tahap munggaran (Gedebage-Tanjungsari) meryogikeun anggaran 5 triliun rupia,” pokna.

Nurutkeun CEO Panghegar Group Cecep Rukmana, proyek Monorel Bandung Raya bakal diwangun anu luhurna 8 meter diluhureun taneh.

 

Lima koridor anu bakal kaliwatan ku monorel nyaeta Gedebage-Tanjungsari (Bandung-Sumedang), Gedebage-Soreang (Bandung-Kabupaten Bandung), Gedebage-Cimahi (Bandung-Cimahi), Gedebage-Dago, Gedebage-Majalaya (Bandung Kabupaten Bandung Barat).

Pikeun  koridor mimiti nu bakal diwangun nyaeta koridor Gedebage-Tanjungsari anu panjangna kira-kira  28 kilometer sarta aya 11 stasiun.

"Kanggo  koridor nu ngawitan waragadna kinten-kinten 578 juta USD atanapi Rp 5 triliun," ceuk Cecep.

Proses pangwangunan monorel, kiwari masih keur dipigawe panalungtikan feasibility study (FS). FS ieu dipiharep rengse dina bulan Februari 2014 jeung bakal dijadikeun dasar pangwangunan koridor nu mimiti, koridor mimiti ieu dipiharep bakal rengse dina taun 2016 hareup.

 

Munggaran Gedebage-Tanjungsari

 

Lima koridor geus disusun dina “masterplan” monorel Bandung Raya. Jalur ieu dipiharep bakal bisa nyingkahan masalah kamacetan di Bandung Raya.

Alesanana kunaon koridor nu mimiti Gede bage-Tanjungsari anu diwangun,nurutkeun Direktur Utama Penghegar Group Cecep Rukmana kusabab koridor ieu anu dianggap paling gampang dibandingkeun opan jalur sejenna.

"Dumasar kana panalungtikan, jalur ieu téh dianggap padat. Kumargi kitu saenggalna hoyong tiasa direngsekeun kanggo pembuktian ka masarakar.janten jalur Gedebage-Tanjungsari téh kumargi gampil tina palaksanaan proyekna nya janten proyek koridor anu ngawitan," pokna.

 

Gubernur netelakeun, pihakna milih ngawangun moda transportasi massal monorel ieu téh kusabab henteu loba meakeun lahan anu lega. Kusabab kitu jalur nu bakal jadi liliwatan monorel ieu sabagean bakal make  jalan raya nu geus aya.

"Monorel henteu ngagusur lahan seueur teuing. Anu diangge sakedik, kanggo masang tihangna wungkul. Jadi upami, misalna, ngalangkungan sawah oge, éta sawah masih tiasa dianggo keneh," ceuk Heryawan.

Pangwangunan monorel ieu mangrupa gawe bareng swasta jeung swasta atawa bisnis to bisnis. Hartina sumber dana jeung proses pangwangunana ku swasta, kusabab kitu proses pangwangunana ge dipiharep bisa leuwih gancang.

"Upami anggaranna tina APBD atanapi APBN pasti lami. Kedh aya proses penganggaran heula, teras kedah aya persetujuan ti dewan. Upami ieu mah kan simpel, swasta anu nanggung waragadna sakaligus swasta oge anu ngawangunna," ceuk Heryawan.

 

Sekretaris Badan Perencanaan Pembangunan Daerah (Bappeda) Kota Cimahi, Hery Antasari, manghanjakalkeun kana kaputusan Pemprov Jabar anu geus nempatkeun Kota Cimahi tina tahap dua jeung tilu tina total lima tahap perencanaan pangwangunan monorel Bandung Raya.

Nurutkeun Hery, Kota Cimahi téh wilayah nu pangdeukeutna jeung Kota Bandung anu tingkat kamacetana teu beda jeung Kota Bandung anu mangrupa inti pusat kagiatan nasional (IKN) cekungan Bandung.

"Langkung sae upami dina tahapan pangwangunan ieu dimimitian ti Kota Bandung, teras nyambung babarengan ka wetan sareng kulon. Supados proses dina pangwangunanana henteu lami sareng tiasa ngahontal penurunan indeks kamacetan di Kota Cimahi," ceuk Hery

Status Cimahi minangka kota inti PKN cekungan Bandung, ceuk Hery, geus aya dina rencana tata ruang dan rencana tata wilayah (RTR / RTW) provinsi jeung nasional.

"PKN ieu mangrupi kawasan perkotaan anu pungsina kanggo ngalayanan kagiatan skala internasional, nasional atanapi kagiatan propinsi. Tapi kanyataanna Kota Cimahi meh kahilapkeun," pokna.***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: