• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Sanés Ngidam

Kénging Ihung
Kintun kana Facebook

Pararegel. Asa hayang dipencétan,ditincakan bangbung nu rarabeng na genggerong. Bayeungyang. Asa hayang digeberan. Dikeprekan ku almenak nu ranggakgak nyogok reuhak. Asa hayang nginum limun. Ngaguher luhureun kasur. Asa hayang mun ngalamun. Ngagehgeran gahar umur.

2012

 

Nataku

Tunduh. Asa hoyong ngalempréh ngelayan boéh. 30 taun kapayun. Gugah deui. Tos janten nabi.

2012

 

Haget

Tah poyan. Dinten ngawitan. Susuganan neutneutan. Da gugah mah teu kapayunan anak hayam. Kuramas ogé atos. Kantun abdasna.

2012

 

Manuk Deruk

Manuk deruk. Duka nyalukan saha. Da poyan mah tos nyaliara. Kantun niat reujeung prakna.

2012

 

Badé Ngalamar

Sasaged. Tos nyisiran tos nganggé minyak. Dangdak déngdék. Ngeunteung aya kutegep. Asa tos  ganteng raraosan mah. Maenya pangéran nolak kénéh!

2012

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: