• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Nu Kapilih
jadi DPD-RI ti Jawa Barat

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook

 

Rapat Pleno KPU Jawa Barat di Jalan Garut, Kota Bandung, Kamis (24/4/2014), geus jinek mutuskeun opat urang boga hak ngawakilan DPD (Dewan Perwakilan Daerah) asal Jawa Barat. Opat urutan pangluhurna meunang sora keur DPD-RI ti Jawa Barat: 1.  Eni Sumarni 2.171.830 sora, 2. Oni Suwarman 2.167.485 sora, 3. Aceng HM Fikri, 1.139.556 sora, 4. Ayi Hambali 1.032.465 sora.

Sedengkeun jumlah sora sah nu milih anggota DPD RI di Jabar aya 18.975.607 sora jeung nu teu sah 4.533.022 sora.

Lian ti netepkeun DPD-RI, oge tilu urutan partey pilihan legislatif 2014 nu pangunggulna di Jawa Barat. 1. PDIP, 2. Golkar jeung 3. Partey Gerindra.

Sedengkeun saha-saha wae  nu kapilih jadi wakil rayat ti dapil-dapil Jawa Barat, can bisa diumumkeun. "Anapon saha-saha wae nu kapilih jadi wakil rayat di DPRD Jabar, antosan wae dugi ka kaping 5 Mei 2014," cek Ketua KPU Jawa Barat, Yayat Hidayat. *** (tina sababaraha sumber)

 

 

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (1)

arizqi samiperyogi

Hebat euy kang aceng gaceng kapilih jadi dpd.

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: