• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Kareueus Sunda keur Persib Jawara

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook
Mangle
Persib Jawara [Potrét/Ilustasi: ]

Bandung pikareueuseun. Prestasi nepi ka jawara geus ngahijikeun duduluran Sunda di mana wae ayana. Keur Mangle nu kaitungna dulur sabrayna, geus puguh bungahna. Lantaran Persib juara, urang Sunda bisa seuri. Cek baheula oge, urang Sunda bisa seuri alatan ku dua: 1. Maca barakatak Mangle, 2. Persib meunang. Tah di handap ieu komentar ka Persib dina Facebook Majalah Sunda Mangle. Malah Kang Jajang, Aki Umuh, Wa Kuswara, eta teh palanggan satia Mangle pisan. Wilujeng Ahhh... Lur....

Ncie Punya Dafit Maung bandung meunang teu adigung eleh cadu pundung maung padungdung neupi ka tungtung alhamdulillah persib juara

8 November pukul 0:11 · Suka · 2

Raka Puguh Danny S alhamdulillah tibra sare mimin PERSIB uing juara hehehe....

8 November pukul 0:12 · Suka · 1

Helga Bunda Ibnu Syafif Masih aya mangle teh geuning...

8 November pukul 0:14 · Suka · 1

Ujang Kusen Leres pisan,urang Sunda sa alam dunya keur Obyag,bingah kacida#Persia Jawara

8 November pukul 0:15 · Suka · 1

Nabiz Acil Ka SEBRANG Ka PALEMBANG balik-balik mawa PIALA#wilujengngiringbingah_PERSIB JUARA #Alhamdulillah

8 November pukul 0:17 · Suka · 1

·         

Kang Ayad Reds Bingah nu taya bandinganna,...
Baheula wae pas SD, persib juara ku ajat, DjaNur, cs bungah kacida,. Komo ayeuna, geus jebrog, ngarti pisan kana bola, tur fanatik.

8 November pukul 0:18 · Suka · 3

Ruly Outsiders Rastafara Nya kajeun tetiasa ningal lgsg v didieu ge nuju dirayakeun

8 November pukul 0:20 · Suka · 1

Amips Bagundal Kosongtujuh Alhamdulilah

8 November pukul 0:38 · Suka · 1

·Yudhe Balwel Alhamdulillah persib juara, persib moal eleh ngadu nasib..

8 November pukul 0:46 · Suka · 1

·         https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xpa1/v/t1.0-1/c0.0.32.32/p32x32/1377428_205831076264990_1575568997_n.jpg?oh=1687822659aa8fe7a2057a2049159969&oe=54ED79B5&__gda__=1423859594_e0342557df922cd21d43f80f44d3fa94

Kiratha ngaraos bingah, urang sunda ngiring share

8 November pukul 0:47 · Suka · 2

Nurdin N'tot Hiduuup Persib Juara

8 November pukul 0:58 · Suka

Dirka Dowank Jawa barat juara

8 November pukul 1:14 · Suka · 1

·         https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xap1/v/t1.0-1/c9.0.32.32/p32x32/941678_532829243441105_1632485616_n.jpg?oh=9cc90979d00b301ba7f9ce780924cb38&oe=54DCE18F&__gda__=1424658617_515432ed21bc8378c06c02ef04ed7417

RinduRasul NurMuhammad Samadangi Matak reueus turta kacida bagjana

8 November pukul 1:21 · Suka · 1

Iwan Nugraha Alhmdllh...

8 November pukul 1:34 · Suka · 1

Odo Bandung lautan cai panon kabungah,,hiduuuup persiiiiiiiiiib..

8 November pukul 1:37 · Suka · 1

·          

· Iban Subandi hiduuup persi merdeka,poma ulah adigung masih kudu ditingkatkn ulah kabawa emosi tur pertahankn kerjasama team ulah napsu hayang ngasupkn itu kunci sukses team.hiduuup persib................ib

8 November pukul 3:17 · Suka · 1

·Selamet Mulyana Alhamdulillah....

Ngiring bingah maung Bandung janten jawara ISL.

8 November pukul 3:42 · Suka

Babam Habiburrohman oh maung bandung, sim kuring ti garut pameungpeuk, bingah pisan persib juara, hidup maung bandung eeeeeeeuuuuy. juara eeuuuuuuuuuuuuuuuy. hebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat

8 November pukul 4:13 · Suka · 1

Uum Suryaman Suryamiharja Hehehe....na aya kitu pamaen Persib urang Sunda ...?

8 November pukul 4:32 · Suka · 1

Mahmud Yusup Alhamdulillah. Wilujeng ka Sadaya Pamaen Pangurus tim Oge Bobotoh sadayana.mudah2an sing saralamet Mulih ti Palembangna.....Aamiiinnnn YRA

8 November pukul 4:38 · Suka · 1

Solihin Lukman Alhamdulillah.

Hidup Persib [[persib]] 

8 November pukul 4:45 · Suka

·Nasrudin Hidup Persib Bravo persrib dsb................

8 November pukul 4:54 · Suka

·         https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xap1/v/t1.0-1/p32x32/12785_10204270902564064_2657816993060483134_n.jpg?oh=8971de6e4eec1aa3fd94f5ed99afbc5b&oe=551C9D12&__gda__=1423068848_502488511612f5f06e8d893ca9201703

Nur Cahyo bungah sagede gunung gede, pangrango jeung tangkuban parahu ngahijiiii

8 November pukul 5:11 · Suka · 1

Heru Wibisana PERSIB JUARAAAA JAWA BARAT JAWARA HEBAT EUYYYY.....

8 November pukul 5:31 · Suka

Resa Sujana Ka sabrang ka palembang teh Alhamdulillah nyandak piala teu nyandak kurupuk wungkul...

Upami anggota Viking sareng bobotoh nadzar digarundulan resep nya karinclong engke pawey ngarak piala teh...hehehe
Persib nu aing! Pamajikan nu kuring!

8 November pukul 5:38 · Suka · 1

Fajar Mulya Alhamdulillah

8 November pukul 5:41 · Suka · 1

Jaka TejaKusumah Ari persib th nu urang sunda,sanaos pamaena seeur nu sanes urang sunda hehe

8 November pukul 5:47 · Telah disunting · Suka · 1

Vanstyos Gaptex hidup #persibaink

8 November pukul 5:50 · Suka · 1

Mochamad Jalalludin asa ngarenah hate persib juara,hidup persib .!!!

8 November pukul 5:54 · Suka · 1

·         

Rahmansyah perjuangan persib janten kabungah urang sadaya,khusus na bandung umum na jabar,,htur nuhn persib,congratulaition,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

8 November pukul 6:04 · Suka

Abah Asep Lampard Sawios sim kuring ti sabrang ti Padang,namung angger teureuh Sunda,tinangtos ngiring bingah,jalaran Persib juara ISL,ninggang dimangsa..ngancik dibihari..lamo jo lambek kajuaro juo...wilujeng ah.

8 November pukul 6:06 · Suka

Aming Lampean ka ubaran hate nu kekejotan ningal Persib tiasa joara.. Atep karunya dikawalna ketat pisan kurang optimal berkembang,

8 November pukul 6:12 · Suka

Darah Biru Allhmdulillah ya allah persib juara

8 November pukul 6:12 · Suka

Teh Suni Risma Alhamdullilah persib juara, urang ngaraos bingah urang sunda asli, bonex piking satu hati

8 November pukul 6:18 · Suka

Teni Tiki Taka Asa karagragan bulan

8 November pukul 6:24 · Suka

Kang Warman Kurniawan teuing dimana teuing iraha asup karasa kana jero dada pikir manteng ukur kadidinya t€Ʋ iraha t€Ʋ dimana peting mun sare sok ka impikeun W̶̲̥̅̊ά̲̣̥ε̲̣̣̣̥ aya kamelang aya rasa hariwang aduh aduh ngan ukur persib bandung

8 November pukul 6:30 · Suka · 1

Agunawan Agunawan Tah..kudu kitu ulah melempem wae.

8 November pukul 6:32 · Suka

Dang Herdi Azzurra Reueus, lah...

Wilujeng ka sadaya nu micinta Persib...!

8 November pukul 6:34 · Suka

Erenstnivelatu Hehanussa Nuhun Persib... 

8 November pukul 6:34 · Suka

Sarip Bastaman Sok sanaos sim abdi hirup tebih ti kota PERSIB ,tapi dalah dikumaha deui teu bisa dibohongan ari rasa mah,bungaaaaaah hate nepi ka leumpang ge bari heheotan,sunda teh nu kuring nyakitu deui PERSIB oge nu kuring,wilujeng du@ ti Abah, cag

8 November pukul 6:39 · Suka

Ua Jujun Alhamdulillah , Bobotoh di mana wae ayana ,Saha anjeun lamun lain urang Sunda

8 November pukul 6:40 · Suka

Ade Supriatna Tea Hatur nuhuun Sib..

8 November pukul 6:41 · Suka

Kemonx Jayadiningrat Nuhun #persib atos lami nuguan.gelar juara sabari hujan cimata saking bungah ..Hidup #persib

8 November pukul 6:45 · Suka

·         https://fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-xpa1/v/t1.0-1/p32x32/10443488_783116455089651_7542886725686900337_n.jpg?oh=4174e6ca726db9abf75b0bed6ca6a4aa&oe=54DB85AF&__gda__=1424897459_965407f16bdfd1d8efdbe39dc7abcb83

Dewa War Sunarya Kum na urg sunda,khususna urg Bandung ngaraos reu-eus Maung Bdg jntn jawara deui nu diantos antos salami 19 taun

8 November pukul 6:45 · Suka

Ayi Shuda KTP medan ,,tp ttp dukung persib

8 November pukul 7:02 · Suka

Khoerchoy Jayalah persibku

8 November pukul 7:07 · Suka

Sri Kurniawati Hidup persib......hebat euy.....

8 November pukul 7:21 · Suka

·         

Ratno Thoq ...pokona mah    Persib edun lah....!!!

8 November pukul 7:43 · Suka

Dadan Rusman Wardana Persib Juara Sajati.....

8 November pukul 7:53 · Suka

Pian Uway Bingah taya papadana

8 November pukul 7:54 · Suka

·         

Glory Wong Persib. Teuteup maung bandung

8 November pukul 7:57 · Suka

Asep Ibn Yusuf Wilujeng PERSIB,... mugia berkah

8 November pukul 8:03 · Suka

Ted Warleam Siiiipp lah E D U N

8 November pukul 9:21 · Suka

·         

Ujang Sumargono Ngiring bingah wae, tp kuciwa ka pamain terbaikna geuning lain firman utina utawi no 10 alus euy........
Tp hate mah tetep ka PSCS 

pisss.......
Selamat PERSIB,,,,,,,,,,,,

8 November pukul 9:23 · Suka · 1

Wanda Suwanda PERSIB mah ti baheula oge juara. Hidup PERSIB!

8 November pukul 9:50 · Suka

·         

Yayat Sumiyati Hasan kagagas ningali bobotoh..jauh di jugjug anggang di teang,jual anjuk hutang injem,demi persib...wilujeng ah mugia berkah

8 November pukul 9:58 · Suka

Agustina Dwi Koryati Alhamdulillah pun anak 3 jalu ungkul heboh sampekeun dipan ngagubrag....tp teunanaon da juara PERSIB na.

8 November pukul 10:22 · Suka · 1

Putra Priangan Hatur nhun persih

Re'er bri nalngsa 
Blas bungan
Jati diri getih sunda nya persib.......

8 November pukul 11:10 · Suka

Rina Dinarsih Bingah pisan

8 November pukul 12:10 · Suka

Bang Bens Baagus

8 November pukul 16:31 · Suka

·         

Hendra Slaz Persib ka banggaan urang Bandung khususna Jawabarat umumna... Abdi bangga jadi urang Bandung

8 November pukul 17:40 · Suka

Encep Suryawijaya Resep ku sabarna.

8 November pukul 20:47 · Suka

Acih Kurniasih Alhamdulillah....bingah pisan

8 November pukul 21:20 · Suka

Ristanti Hendi Alhamdulillah,, haturnuhun...hidup PERSIB !!

8 November pukul 23:42 · Suka

Endin Suhendi Darehdeh handap asor omat tong hilap...Lihat Terjemahan

Kemarin jam 6:51 · Suka

Djunaidi Saleh Pokona Persib no.1 lah,Persib tea euy:bravo

Kemarin jam 7:35 · Suka

Jejen ZA #persibjuara


kabanggaan urang jawa barat..

23 jam yang lalu · Suka

Dede Suhara wilujeng ah persib di - antos2 k abdi 20 th lamina .

4 jam yang lalu · Suka

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (1)

M Subhan Z

Pokona mah Persib jawara salawasna..

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: