• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Pangkur Laras : Saléndro

Sekar Merdika

Kénging Risnawati
Kintun kana Facebook

Pelesir ka Kota Subang,

Kota Ganas anu éndah sarta asri,

gotong singa nu kamashur,

dogér kontrak toléat,

seni luhung warisan parakaruhun,

kamonésan urang Subang,

ciri bukti jati diri.

 

Subang beunghar ku budaya,

boga tilu alam anu jadi ciri,

pagunungan palih kidul,

di tengah padataran,

palih kalér basisir tepung jeung laut,

matak betah nu amengan,

moal bosen sumping deui.

 

Sekar tandak

Saha anu panasaran

Sukan-sukan amengan ka Kota Subang

Wisatana alam éndah

Tangtu matak betah anu pelesiran

 

Ciater nu kakoncara

Kebon entéh ngaplak lega

Batu Kapur Kapolaga

Cijalu jeung Curug Béntang

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: