• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Silaturahim Tokoh Jabar jeung Mangle

Kénging Rumpaka
Kintun kana Facebook
Mangle
Para tokoh Jawa Barat dina acara silaturahim Mangle [Potrét/Ilustasi: Lin RN]

Para tokoh Jawa Barat dina acara silaturahim Mangle, ngumpul di Bandung. Nyaritakeun ajén-inajén urang Sunda. Obrolanana, neueul kana ketak Sunda di tingkat nasional (Rebo 29 Juli 2015) di  Kampus Universitas Padjadjaran (Unpad) Bandung. Rupa-rupa pasualan  ditepikeun  dina éta riungan. Tangtu wé pamanggih para tokoh  téh  teu sakelir. Ngan,  intina mah, sarua demi Ki Sunda sangkan leuwih maju,  bisa milu icikibung, tandang makalangan  dina rupa-rupa widang kahirupan kaasup di tingkat nasional.

H. Uu Rukmana, Pupuhu Mangle

H. Ahmad Heryawan (Gupernur Jawa Barat)

Prof. Tri (Rektor Unpad)

Tim Paduan Suara ti Pasundan Istri pimpinan Ibu Hj. Anisa S Uu Rukmana 

Prof. Didi Turmudzi                                                      Tjetje Padmadinata

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: