• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Walikota Bandung
Ngabagi Tempat Runtah

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook
Mangle
Walikota Bandung, Ridwan Kamil
Ngabagi Tempat Runtah ka saban RW
[Potrét/Ilustasi: dok.pribadi]

Kurang leuwih aya 1500-an RW di Kota Bandung geus baroga kandaraan keur ngakut runtah. Eta teh, alpukah ayana program desentralisasi PIPPK (Program Inovasi Pembangunan dan Pemberdayaan Kewilayahan) Kota Bandung. Kituna teh luyu jeung janji kampanye Ridwan Kamil, di mana unggal RW di Kota Bandung meunang anggaran 100 juta. "Mudah-mudahan Bandung beuki resik geusan Bandung Juara," pokna. (sumber:https://www.facebook.com/RKbdg)

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (1)

HASAN

panuhun kersa ngintunan warta sabudeureun urang Sunda

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: