• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Idul Adha Urang Sunda
di Kuwait

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook
Mangle
kagiatan idul adha urang Sunda di Kuwait [Potrét/Ilustasi: Dok. PPK]

Dalitna Islam jeung Sunda, teu wungkul di lemah cai tatar Sunda Jawa Barat. Kituna téh, saperti urang Sunda di Kuwait ogé, tetep teu weléh ngayakeun kagiatan idul adha bari diwewegan ku suasana kasundaan. Sapertina waé, teu weléh maheutkeun silih asah silih asih jeung silih asuh, ku cara anjang sono ka papada anggota PPK (Paguyuban Pasundan Kuwait). Kitu deui, sabada meuncit héwan kurban, taruangna ogé ku katuangan Sunda.***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: