• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Mangle Méré Bekel
ka Para Rumaja Sunda

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook
Mangle
Teh Mayang, panasehat Mitra Rumaja Mangle [Potrét/Ilustasi: ayie]

Bulan Agustus kamari digelar kagiatan “Pelatihan & Pembekalan” keur para anggota Mitra Rumaja angkatan I. Kagiatan rutin ieu digelar sabulan tilu kali, aya 8 materi anu ditepikeun keur para Mitra Rumaja diantarana: Entrepreneur anu ngaguar ngeunaan peluang jeung mekarkeun kawirausahaan keur para rumaja. Materi ieu ditepikeun ku Teh Mayang Arum Sunda, Nulis dina Basa Sunda, ékting, public speaking, capacity building, Modeling, beauty class, wawasan jeung budaya Sunda.

Ieu kagiatan téh kalintang pentingna keur para Mitra Rumaja. Utamana ieu para nonoman téh sok diilukeun dina rupa-rupa kagiatan anu sipatna pasanggiri atawa lomba. Saperti Kemala Wijayanti, anu geus milu kana rupa-rupa pagelaran pasanggiri malah bulan kamari Alhamdulillah kapilih jadi pinunjul Duta Bahasa.

Kitu deui jeung angota Mitra Rumaja, saupama milu dina pagelaran pasanggiri atawa aya tawaran “Job” di dunya entertainment téh sahenteuna aya bekel atawa modal dasar tina wawasan jeung kamampuanana. Ngaliwatan kagiatan nu digelar ku Mitra rumaja Mangle dipiharep sakumna rumaja Sunda bisa hudang jeung nembongkeun potensina, pada-pada adu prestasi jeung kabisa. Rumaja Sunda ulah kaséréd ku budaya bangsa deungeun!!!!!.***

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: