• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Duta Besar RI Kuwait:

Ngarojong Mekarna
Budaya Sunda di Kuwait

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook
Mangle
PPK waktu silaturahmi ka Kedubes RI keur Kuwait [Potrét/Ilustasi: dok. PPK]

Duta Besar Republik Indonesia keur Kuwait, Tatang Budi Utama Razak teu weleh ngarojong kana mekarna budaya Sunda. Kituna teh, sakumaha kasaksian, waktu silaturahmi pangurus Paguyuban Pasundan Kuwait (PPK) ka pihak Dubes RI Kuwait.

Tina hasil silaturrahmi, Pa Dubes nu memang teureuh Ciamis, ngarojong sababaraha kagiatan PPK nu patali sareng budaya. Di antarana wae mere alat-alat rampak gendang, angklung, reog jeung sajabana. ***

Kirim Koméntar tina Facebook

Koméntar (2)

Muhammad Zid

Alhmdllh masih keneh aya patinggi nagri nu ngagaduhan perhatosan kana ajen inajen budaya Sunda. Hatur nuhun Kang Dubes

endew

sampurasun, kamarana ieu teh, jeung jarempling kieu, mamanawian teu rang informasi na, ari di negara paman sam, aya komunitas urang sunda hanteu, ? di antos informasi na

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: