• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Urang Sunda
Mieling Taun Islam di Kuwait

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook
Mangle
Urang Sunda Kuwait, teu weleh tibelat kana budaya Sunda [Potrét/Ilustasi: dok. PPK]

Dimana wae ayanana, keur urang Sunda mah asa deukeut. Sok sanajan ceuk paribasa beda sumur beda tampian, tapi ari dina katuangan mah, angger menu Sunda. Kituna teh, saperti urang Sunda nu daramel di Kuwait.

Loba kumpul ahirna jadi loba baraya. Kitu nu kasaksian urang Sunda Kuwait (PPK) waktu mieling ganti taun anyar Hijriyah 1437 H nu diayakeun di Tower Kuwait. Sanajan jauh ti lemburna tatar Sunda, tapi ari kabiasaan mah weleh ngalarapkeun tatakrama  jeung balakecrakan katuangan has Sunda.  

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: