• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

KWS Bantu Korban Lini -Tsunami Palu

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook
Mangle
SN1538447787.jpg [Potrét/Ilustasi: Urang Sunda Garut Palu - Donggala korban lini. ]
Karukunan Wargi Sunda (KWS) Makassar, milu sedih kingkin. Lantaran kitu, wargi-wargi Sunda nu aya di Makassar teu weleh babantu satekah polah. Di antarana, jadi media informasi, pangpangna nasib urang Sunda korban lini jeung tsunami di Palu jeung Donggala.
 
Cecep Supyan
 
Nurutkeun salahsahiji pangurus, Cecep Supyan teureuh Pasirwangi Garut, loba pisan wargi Sunda nu ngumbara di Palu jeung Donggala atawa daerah sejenna di Sulawesi Tengah. Malahan aya pakumpulan, saperti Sunda Garut, Sunda Tasik jeung sajabana.
KWS salila ieu oge, geus nyiapkeun panampungan sementara. "Seueur anggota KWS nu siap nampung wargi Sunda nu jadi korban, kalebet wargi abdi oge aya tiluan. Ayeuna masih ngantosan. Rencana angkat tabuh 10 an tapi kapayunan batur, da parebut tea." pokna.
Anapon ka kulawargana nu aya di Jawa Barat, pami bade naroskeun, tiasa ngontak ka No. 081356643813 (Abah Gugum) sareng No. 082291909716 (an. Cecep Supyan). 
Sedengkeun nurutkeun sumber KWS, kanggo kordinasi evakuasi warga Sunda di Palu tiasa kordinasi oge sareng tim pemprov Jabar nu aya di lokasi, nyaeta Kang Reggi di 082119666661. 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: