• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Manglé - HMI Jabar
Nyebarkeun Budaya
Nguatan Nonoman Sunda

Kénging Rumpaka M-Online
Kintun kana Facebook
Mangle
Ensa Wiarna (Pimred Mangle)
nawis Mou sareng HMI Jabar di Gedong Sate
[Potrét/Ilustasi: rudi]

Majalah Manglé jeung HMI (Himpunan Mahasiswa Islam) Badko Jawa Barat, poé Ahad 7 Oktober di Gedung  Sate Bandung, geus sapuk babarengan dina nyebarkeun budaya Sunda. Kituna téh, sangkan generasi nonoman Jabar dina mangsa milenial ieu, tetep ogé napakkeun budaya Sunda dina kahirupan sapopoena. Henteu wae sual ngucapkeun basa, tapi oge bisa ngalarapkeun ajen Sunda, saperti silih asah silih asih jeung silih asuh.

Gupernur Jabar Ridwan Kamil miharep HMI sangkan ulah ninggalkeun misi dakwah Islam

Wujud gawe bareng Mangle dirarancang ti anggalna, nyaeta silih tuker informasi jeung muka link di website masing-masing. Di situs mangle-online.com muka rubrik HMI Badko Jabar, kitu deui di situs Badko HMI Jabar aya bewara majalah Manglé.

“Mudah-mudahan gawé bareng Manglé sareng HMI Jabar tiasa nyandak kasaéan,” ceuk Ensa Wiarna, Pimred Majalah Manglé.

 

Kirim Koméntar tina Facebook

Kirim Koméntar

Jenengan
Alamat Émail
Alamat Wéb
Koméntar
Serat Kodeu: