• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Rubrik Medar Lalakon


Getih Layon Kasalapan (2)

Ku Ensa WiarnaMedar Lalakon

Pa Lurah rek langsung dioperasi. Samemehna diperenahkeun heula di rohangan ICU....

Getih Layon Kasalapan

Ku Ensa WiarnaMedar Lalakon

Peuting ieu bakal aya nu bunuh diri!” Tulisan dina keretas sacewir kawas kitu, sababara kali katarima ku Pa Lurah. Eta bewara tara nyalahan. Isukna sok kajadian aya nu maot ngagantung maneh ku tambang nu warnana sarua. Ngan, ahirna, Pa Lurah ge jadi korban. ***...