• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Rubrik Barakatak


Jikan Uing Ngan Hiji

Ku Basyar IsyaBarakatak

Héy, daréngékeun yeuh uing deuk nanya. Maranéh...

Paingan

Ku RumpakaBarakatak

Nu nanya: “Sigana raos nya janten...

Abong Budak

Barakatak

Ngaranna gé budak leutik geus kitu adatna bangor ngoprek sagala...

Soca ti Heula

Ku Adit M. SantikaBarakatak

Waktu kajadian musibah Gunung Galunggung bitu, kuring ti unit SAR peutingna...

Pahili Tas

Ku Dicky AryantoBarakatak

Harita téh saminggu tas lebaran kuring sakulawarga ngabring arindit...

Diceos

Barakatak

Di antara rombongan kuring dina ngemah di Situ Lembang, aya saurang nu...

Bancang Pakéwuh

Ku Basyar IsyaBarakatak

Lima treuk Satuan Dalmas ti Polréstabes Bandung dikeprik nuju ka hiji...

Nu Lila jeung nu Tereh

Ku Encep Dadi SukmanaBarakatak

“Kuring mah geus tujuh taun rumah tangga, tapi can keneh diparengkeun...

Hadiah Lebaran

Barakatak

Kabayan: "Rék méré hadiah lebaran naon keur...

Lahuta

Ku Agus B. IrawanBarakatak

Ari kolot baréto meuni osok lahuta nya! Geura cenah,...

Keur Puasa

Ku Féndy Sy. CitrawargaBarakatak

Abah: "Dupi Cép Ogin resep ka istri téh modél...

Pegat

Ku Furqon Abu NawwafBarakatak

Dina hiji peuting Udin : "Pegaaaaaaat! Pegaaaaaaat!...

Sisirangan

Barakatak

“Naha maké sendal téh kenca...

Kabéh Abdi

Barakatak

  Indung: “Saha nu sasapu jeung...

Kabéh Meunang

Barakatak

Udin: “Pamilihan Gupernur jeung Wakilna di urang...

Teu Kabéh Pandeuri

Barakatak

Ajrug-Ajrugan Incu: “Nini, itu Si Aki...

Gratisan

Ku Meta MeliaBarakatak

Nana : “Ayeuna mah sagala gé kudu ku duit. Euweuh nu...

Teu Kabéh Pandeuri

Ku Wawan KuswandiBarakatak

Rina: “Bener geuning, kaduhung mah datangna sok...

Kapal Selam

Barakatak

Guru: “Ari Udan téh ngagambar naon mani...

Maraban

Ku Uton WaluyaBarakatak

Budak : “Keur naon, Pa?” Bapa : “Pan kaciri ku Ujang,...

Murid anyar

Ku Nana SukmanaBarakatak

Oman : "Hay! Nepangkeun, nami abdi Oman. Tapi supados langkung akrab,...

Buru-buru

Ku Apih SuratmanBarakatak

“Buru ! Buru ! Buru !” “Buru naon ? Ti tatadi...

Palsu

Ku Komala SuthaBarakatak

“Tukang dagang naon, nu najan barangna paslu kabéh tapi moal keuna...

Di Cihampelas

Ku RumpakaBarakatak

Udi: “Bener kitu jin téh kaasup...

Ha-Ha-Ha

Ku Rumpaka M-Online, Rumpaka M-OnlineBarakatak

Tangkap! Bapa: ''Naha...

Hahahaha

Ku RumpakaBarakatak

Pangsiunan “Jang, mun engke tos ageung, cita-cita hidep hoyong janten naon?” “Ujang mah hoyong sapertos aki?” “Saé atuh… janten tangtara?” “Sanés, jantén pangsiunan. Tuh geuning aki mah, teu damel teu nanaon, tapi kenging gajih unggal sasih.” Pangsiunan “Jang, mun engke tos ageung, cita-cita hidep...

Hahaha

Ku RumpakaBarakatak

Dakwah  “Dina urusan ngélingan...

Embung Disebut Geulis

Ku Féndy Sy. CitrawargaBarakatak

Indung: ''Ku naon Iroh embung-embung teuing dititah ka warung?'' Iroh: ''Da sok disarebut geulis.'' Indung: ''Atoh wé disebut geulis mah maké embung sagala?'' Iroh: ''Ah da sok diémbohan!" Indung: "Ditambahan kumaha?" Iroh: "Geulis-geulis kucem, cenah!'' Indung:...