• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Rubrik Carita Pondok


SN

Tanjakan Panawuran

Ku Anita RohaniCarita Pondok

Bada isya, Oyoy leumpang sorangan muru lembur Pos Jaga OKD Karang Anyar nu...
SN

Carita Aki Dipa

Ku H. Usep Romli, HMCarita Pondok

Moal aya nu bireuk ka Aki Dipa. Tong boro salembur jeung sadésa,...

Kutan Kitu

Ku Tatang Zaelani TirtawijayaCarita Pondok

Balik ti masigit ba’da Isya, Artasim dipegat ku lalaki opatan nu...
SN

Kembang Hui

Ku Yus R. IsmailCarita Pondok

Tempat nu kajojo di kampung kuring nyaéta Tanjakan Panjang. Jalan...

Surat Penting

Ku Naneng DaningsihCarita Pondok

Kuring téh hirup pasisian, di kota leutik. Dilahirkeun di dinya. Meunang...

G E U L I S

Ku Onnok RahmawatiCarita Pondok

            Kamari. Kitu...
SN

Jalan Nu Panjang

Ku Chye Retty IsnendesCarita Pondok

Teu karasa waktu nu disanghareupan kari dua taun deui. Taun 2015 kuring...

Paraji ti Cikahuripan

Ku Taufik RahayuCarita Pondok

Ma Ijun ukur ngajawab ku gideug semu-semu baeud basa Eulis ngajakan ka...

Hampura, Kang …

Ku Deka WimalaCarita Pondok

 Naha teu ngelol-ngelol gening SMS ti manéhna téh? Keclak...
SN

Mangsa Cikapundung Caina Herang

Ku EtiCarita Pondok

Panon kuring nu boa geus mimiti karijut neuteup sisi walungan. Angger keneh...
SN

K U N C É N

Ku Émha Ubaidillah BratalegawaCarita Pondok

Panto tajug ngarekét, muka lalaunan. Kuring ngelolkeun sirah ka jero,...