• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Rubrik Carita Pondok


Surat Penting

Ku Naneng DaningsihCarita Pondok

Kuring téh hirup pasisian, di kota leutik. Dilahirkeun di dinya. Meunang...

G E U L I S

Ku Onnok RahmawatiCarita Pondok

            Kamari. Kitu...
SN

Jalan Nu Panjang

Ku Chye Retty IsnendesCarita Pondok

Teu karasa waktu nu disanghareupan kari dua taun deui. Taun 2015 kuring...

Paraji ti Cikahuripan

Ku Taufik RahayuCarita Pondok

Ma Ijun ukur ngajawab ku gideug semu-semu baeud basa Eulis ngajakan ka...

Hampura, Kang …

Ku Deka WimalaCarita Pondok

 Naha teu ngelol-ngelol gening SMS ti manéhna téh? Keclak...
SN

Mangsa Cikapundung Caina Herang

Ku EtiCarita Pondok

Panon kuring nu boa geus mimiti karijut neuteup sisi walungan. Angger keneh...
SN

K U N C É N

Ku Émha Ubaidillah BratalegawaCarita Pondok

Panto tajug ngarekét, muka lalaunan. Kuring ngelolkeun sirah ka jero,...
SN

Dongéng Maung Jeung Sumur Karamat

Ku Yus R. IsmailCarita Pondok

Anjog ka nu dituju kira wanci tunggang gunung. Soré aya ku...
SN

Bisma Perlaya

Ku MamanCarita Pondok

Ti saprak ningali Srikandi mucunghul ogé Bisma geus teu puguh rasa....

Nyekar

Ku IhwanCarita Pondok

...
SN

Handphone

Ku Hikmat NugrahaCarita Pondok

Hayang mah geus lila boga hp (hapé) téh. Kuring kabita...