• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Nunk jeung Dédé


SN

Teu Kapangaruhan ku Naékna Harga Gula

Ku Nunk jeung Dédé Unak-Anik Kahirupan

Saban mapag bulan puasa réa masarakat nu rumahuh alatan naraékna hahargaan, kaasup gula kawung. Papadaning kitu, kahirupan pangrajin kolontong jeung opak Bojongkunci, Kacamatan Pameungpeuk, Kabupatén Bandung mah teu kapangaruhan ku naékna harga gula kawung nu kacida dibutuhkeunana pikeun nyieun kolontong jeung opak. Malah dina  waktu bulan puasa sarta...