• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Taufik Rahayu


Kolom - Folklor jeung Pariwisata

Ku Taufik RahayuKolom

TANAH Sunda (Jawa Barat) kawentar éndah jeung subur alamna, dina...
SN

TOPONOMI DI TATAR SUNDA DIPAHING SAGAWAYAH DIGANTI

Ku Taufik RahayuRumpaka

TOPONOMI DI TATAR SUNDA DIPAHING...
SN

Nyorakeun Atikan, Tangtungan Indung, jeung Wanoja

Ku Taufik RahayuKingkilaban

Tepung jeung Rina Heryani téh di Universitas Pendidikan Indonesia...
SN

NGAJAK BARUDAK SUNDA DEUKEUT KA ALAMNA

Ku Taufik RahayuTamu

Miang tina pangalaman hirupna keur leutik nu kacida dalitna jeung...
SN

Naha Pantes jadi Pahlawan Nasional?

Ku Taufik RahayuRumpaka

Dina raraga milangkala Manglé nu ka 60 taun, dina tanggal 10 November 2017...
SN

Nyorangan

Ku Taufik RahayuCarita Mistéri

Hudang-hudang téh geus aya di parkiran imah. Siga sasari Mang...

Jurig Kajajadén (1)

Ku Taufik RahayuCarita Mistéri

Karék ningali dedegana ti luar, kantor téh geus...

Oray, Lubang jeung Belut

Ku Taufik RahayuDongéng

Jaman baheula, baheulana ogé béh ditueun baheula. Aya tilu jalma...

Anis Kembang

Ku Taufik RahayuRumpaka

Sagalana éstu nyampak. Hayang dahar kari am, hayang nginum kari rot....

Paraji ti Cikahuripan

Ku Taufik RahayuCarita Pondok

Ma Ijun ukur ngajawab ku gideug semu-semu baeud basa Eulis ngajakan ka...

Sasakala Gunung Gelap

Ku Taufik RahayuDongéng

Panganteur Gunung Gelap téh pernahna...

Sasakala Awi

Ku Taufik RahayuDongéng

Panganteur Prabu Kean Santang...