• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Agus B. Irawan


Louis Pasteur

Ku Agus B. IrawanDongéng

Wanci pabeubeurang, di salahsahiji pabrik kulit di daérah Ardois,...

Lahuta

Ku Agus B. IrawanBarakatak

Ari kolot baréto meuni osok lahuta nya! Geura cenah,...
SN

Tatangga Ngontrak

Ku Agus B. IrawanCarita Pondok

Kahayang jelema mah mémang osok araranéh. Geura wé, mun...
SN

Emmh…

Ku Agus B. IrawanCarita Pondok

Mang Ukin diuk tumpang kaki dina jero bécana. Awakna...
SN

Abdul Mutholib, Purah Ngurus jeung Miara Kabah

Ku Agus B. IrawanDongéng

Énjing-énjing, dinten Senén kaping 12 Robi’ul Awal...