• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Mang Lintrik


SN

Rasa Kamanusaan

Ku Mang LintrikLempa Lempi Lempong

“Prihatin, Lo.” “Saha,...

Kaolahan Ayeuna jeung Baheula

Ku Mang LintrikLempa Lempi Lempong

“Geus waktuna popolah atawa olah, Lo.” “Nyieun...