• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Rumpaka M-Online


SN

Manglé - HMI Jabar
Nyebarkeun Budaya
Nguatan Nonoman Sunda

Ku Rumpaka M-OnlineBewara HMI Jabar

Majalah Manglé jeung HMI (Himpunan Mahasiswa Islam) Badko Jawa...
SN

Kanyaah Pamarentah Jabar
ka Korban Musibah Sulteng

Ku Rumpaka M-OnlineBéja ti Pangumbaraan

Kajadian lini jeung tsunami di Sulawesi ‘ngoyagkeun’ rasa...
SN

Nebarkeun Kanyaah ka Korban Lini Palu

Ku Rumpaka M-OnlineBéja ti Pangumbaraan

Musibah rongkah di Sulawesi Tengah, nurih mamaras rasa urang Sunda sakumna....
SN

KWS Bantu Korban Lini -Tsunami Palu

Ku Rumpaka M-OnlineBéja ti Pangumbaraan

Karukunan Wargi Sunda (KWS) Makassar, milu sedih kingkin. Lantaran kitu, wargi-wargi Sunda nu aya di Makassar teu weleh babantu satekah...
SN

Lini Palu - Donggala
Katungara Urang Saréréa

Ku Rumpaka M-OnlineBéja ti Pangumbaraan

Sedih kingkin,  kitu nu kaalaman ku dulur-dulur urang di Donggala jeung Palu, Sulawesi. Najan anggang, da puguh tunggal sadulur sasama umat manusa mahluk Pangeran, kajadian lini jeung tsunami kawas kitu téh, jadi katunggara urang...
SN

Urang Sunda
Kalimantan Utara
Silaturahmi ka Manglé

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Lunta jauh, najan ahirna bubuara di lembur deungeun, teu jadi sual....
SN

Milangkala Mangle
di Puseur Kota

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Milangkala Manglé ka 58 geus lekasan. Tempatna di Aula Barat...

Pasanggiri Nulis Carita Lucu

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Dina Miéling Milangkala ka-58 Majalah Manglé (21 Novémber...
SN

Urang Sunda
Mieling Taun Islam di Kuwait

Ku Rumpaka M-OnlineBéja ti Pangumbaraan

Dimana wae ayanana, keur urang Sunda mah asa deukeut. Sok sanajan ceuk paribasa...
SN

Ngarojong Mekarna
Budaya Sunda di Kuwait

Ku Rumpaka M-OnlineBéja ti Pangumbaraan

Duta Besar Republik Indonesia keur Kuwait, Tatang Budi Utama Razak teu...

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: Mangle-Rumaja

Filename: modpublic/v_rubrikasi.php

Line Number: 40

SN

Mangle Méré Bekel
ka Para Rumaja Sunda

Ku Rumpaka M-Online

Bulan Agustus kamari digelar kagiatan “Pelatihan & Pembekalan”...
SN

Idul Adha Urang Sunda
di Kuwait

Ku Rumpaka M-OnlineBéja ti Pangumbaraan

Dalitna Islam jeung Sunda, teu wungkul di lemah cai tatar Sunda Jawa Barat....
SN

Ridwal Kamil
jeung Manglé

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Tepungna Walikota Bandung Ridwal Kamil jeung Ais Pangampih Manglé, teu...
SN

Jauh Ngumbara
Nguatan Jatidiri Sunda

Ku Rumpaka M-OnlineBéja ti Pangumbaraan

Cék paribasa, béda sumur béda tampian. Keur urang Sunda...
SN

Kareueus Sunda keur Persib Jawara

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Bandung pikareueuseun. Prestasi nepi ka jawara...
SN

Hadiah Rancagé 2014 keur Manglé

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Mugi Alloh marengkeun, Manglé  bisa milang weton nepi ka 57 kalina...

Nu Kapilih
jadi DPD-RI ti Jawa Barat

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

  Rapat Pleno KPU Jawa Barat di Jalan Garut, Kota Bandung,...

Ngajaga Amanah

Ku Rumpaka M-OnlineMunara Cahya

Nu ngaranna hirup di alam dunya, manusa moal leupas tina amanah. Awak...

BNP2TKI Gawebareng OJK
TKI Jawa Barat Leuwih Raharja

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Lunta jauh ka nagri deungeun memang geus teu...
SN

OJK, Ngarojong Masarakat
Leuwih Wanoh ka Lembaga Kauangan

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Jlug-jlegna lembaga kauangan di Indonesia kacida reueusna. Kituna teh,...
SN

Ti Lamping Gunung Galunggung
ka Sisi Walungan Musi

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Sok inget basa keur leutik, lamun peuting...
SN

‘Mitra Sunda’,
Ti Perth Australia keur Kamekaran Sunda

Ku Rumpaka M-OnlineBéja ti Pangumbaraan

Dumuk di mancanagara, ka sarakan mah teu weléh tibelat. Nineung kana...
SN

Milih Calon Gupernur
Ngukur Kamampuh Pipamingpineun

Ku Rumpaka M-OnlineLaporan

Piliheun geus jinek. Kari prak milihna. Ngan,...

Perda Kudu Bisa Nyegah
Basa Sunda Tilem di Lemburna Sorangan

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Medal Perda (Peraturan Daérah) ngeunaan ngeunaan prak-prakan...
SN

Aksi Budaya Sunda
Nolak Rarancang Kurikulum 2013

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Nasib basa Sunda loba nu ngahariwangkeun. Kituna téh...
SN

Hujan Ngagebrét Gedebagé Macét

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Bandung jadi pangjugjugan. Nu ti mana-mana, harayang ulin ka Kota Bandung....

Info Iklan

Ku Rumpaka M-OnlineRumpaka

Informasi Iklan MANGLE ONLINE...

Perkawis Manglé Online

Ku Rumpaka M-OnlineRumpaka

Ping 21 Nopember 2012, Majalah Manglé jejeg nincak umur 55 taun. Dina umur satengah abad leuwih, Mangle geus ngalaksanakeun rupa-rupa tarékah, kaasup medalkeun deui website www.mangle-online.com nu leuwih mandiri tur...

Hade Gogog Hade Tagog

Ku Rumpaka M-OnlineAyat-ayat Budaya

Ayeuna keur teh rame pisan madungdengkeun sual kapamimpinan. Padahal karuhun...
SN

LPIA Cabang Garut; Manggungkeun Lembur ka Jauhna

Ku Rumpaka M-OnlineBéja Potrét

Ningkatkeun karep diajar keur generasi ngora di daerah Garut, mimiti April...