• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Onnok Rahmawati


G E U L I S

Ku Onnok RahmawatiCarita Pondok

            Kamari. Kitu...
SN

B A K T E R I

Ku Onnok RahmawatiCarita Pondok

Ditawafan ari mobil Mang Emo téh. Ku saréréa téa...

ALUN-ALUN AHAD KAMARI

Ku Onnok RahmawatiSajak

Nekrok sapucuk isuk-isuk na juru alun-alun Nu  kakabueun...
SN

Teluh

Ku Onnok RahmawatiCarita Pondok

“Wayahna Euceu ka dieu heula sakedap, abdi hoyong ditulungan. Si Ai nuju...

Mamah sareng Si Mingming

Ku Onnok RahmawatiCarita Pondok

    Ti saprak aya si Mingming di bumi, Mamah mah...