• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Nina Rahayu Nadéa


SN

Satutas Reunian

Ku Nina Rahayu NadéaCarita Pondok

Asa wegah puguh gé indit ka ditu téh. Maklum pagawéan...
SN

Qurban

Ku Nina Rahayu NadéaCarita Pondok

Keteyep leumpang, laju mukakeun lomari. Tarapti nakeran. Inggis pamajikan anu...

Anak Bajing nu Sarakah

Ku Nina Rahayu NadéaDongéng

Anak Bajing nu Sarakah Kacaritakakeun aya tilu...

SMS ti Liang Kubur

Ku Nina Rahayu NadéaCarita Mistéri

     Di pos ronda kasampak Marwah jeung babaturana keur...
SN

Nu Nganti Bargas

Ku Nina Rahayu NadéaCarita Mistéri

Reg mobil eureun. Kabéh panumpang kaasup kuring langsung tarurun....