• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Atep Kurnia


Daun Bulan

Ku Atep KurniaSajak

Anjeun buru-buru muka indéks dina tungtung buku Susuganan...

Charlie Chaplin ka Tatar Sunda

Ku Atep KurniaKolom

Cék béja aktor Hollywood Charlie Chaplin (1889-1977) kungsi...

Mimikri Karnadi

Ku Atep KurniaKolom

Dina kontéks kolonialismeu Walanda, atikan téh ngan dihususkeun...