• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Cucu Rahmat


SN

Samoja Kembangan Deui

Ku Cucu RahmatCarita Pondok

“Ari Inez ku naon sih? Hallooww… ditingali ti tatadi meuni taya...
SN

Asmaralara

Ku Cucu RahmatCarita Pondok

Geulis... buah haté pupujaning ati, kembang soca akang di pawenangan....

Drupadi Nagih Jangji

Ku Cucu RahmatCarita Pondok

 “Haiii… sakumna wadyabalad! Para déwa jeung...

Ujang

Ku Cucu RahmatCarita Pondok

Cckéésss...!!! Sada...
SN

Bebegig

Ku Cucu RahmatCarita Pondok

Pun sapun,...