• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Déwi Ratna Damayanti


SERAT JANARI

Ku Déwi Ratna DamayantiSajak

Wilujeng, Jungjunan! Salira nu tos mukakeun panto peuting. Seja...