• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Dede Syafrudin


Barang Séken

Ku Dede SyafrudinLempa Lempi Lempong

“Hayang barang alus kudu mahal biayana,...

Brazil

Ku Dede SyafrudinLempa Lempi Lempong

“Bakal aya hiburan anu merenah bulan puasa ayeuna...
SN

Galindeng És Lilin di Nagara Babah

Ku Dede SyafrudinLaporan

Lagu És Lilin kaasup lagu ti tatar...
SN

Ékol nu Boga Balong
Akal Tukang Nguseup

Ku Dede SyafrudinUnak-Anik Kahirupan

Ku réana nu resep nguseup dina mangsa kiwari, salian ti dagang eupan...
SN

Rupa-rupa Téhnik Ngurek

Ku Dede SyafrudinUnak-Anik Kahirupan

Dina amparan sawah anu héjo lémbok, remen katingal jalma dodongkoan...