• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Dede Syafrudin


SN

Galindeng És Lilin di Nagara Babah

Ku Dede SyafrudinLaporan

Lagu És Lilin kaasup lagu ti tatar...
SN

Ékol nu Boga Balong
Akal Tukang Nguseup

Ku Dede SyafrudinUnak-Anik

Ku réana nu resep nguseup dina mangsa kiwari, salian ti dagang eupan...
SN

Rupa-rupa Téhnik Ngurek

Ku Dede SyafrudinUnak-Anik

Dina amparan sawah anu héjo lémbok, remen katingal jalma dodongkoan...