• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Iwan Komara


Nu Kicikibung Tengah Peuting

Ku Iwan KomaraCarita Mistéri

Geus tilu bulan ieu kuring nempatan imah anyar téh. Ngontrak deui...