• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Chye Retty Isnendes


Tafakur Heula

Ku Chye Retty IsnendesSajak

Dugi deui umur ka rotasi matahari Aya tangara nu diiberkeun dina...
SN

Jalan Nu Panjang

Ku Chye Retty IsnendesCarita Pondok

Teu karasa waktu nu disanghareupan kari dua taun deui. Taun 2015 kuring...

Sajak

Ku Chye Retty IsnendesSajak

Hujan...