• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Komala Sutha


Kuntilanak

Ku Komala SuthaCarita Mistéri

 Lalaunan Nyimas nutupkeun panto cai. Lalaunan ogé, nurunkeun...

Palsu

Ku Komala SuthaBarakatak

“Tukang dagang naon, nu najan barangna paslu kabéh tapi moal keuna...