• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Cucu Nurzaman


Baris Kahiji

Ku Cucu NurzamanSajak

Dina baris kahiji kuring ngahaja Ngagurit kasalempang...

Simpé

Ku Cucu NurzamanCarita Pondok

Dor! Péstol FN melesatkeun péééélor kana...