• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Hj. Rokayah


Pageuh Iman,
Nangtukeun Kahirupan

Ku Hj. RokayahMunara Cahya

Ti payun, mangga urang sasarengan muji sukur ka Gusti nu Maha Suci, robbul...

Adabussyafar jeung Walimatussyafar

Ku Hj. RokayahMunara Cahya

Sakumaha dina judul, aya istilah adabussyafar aya istilah...