• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging I Wahyudi Sofyan


Eulis: Mangsa Girimis Ngepris di Buruan

Ku I Wahyudi SofyanSajak

Kahatur: AMM   Sok rajeun betah neuteup...