• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Ihung


Sanés Ngidam

Ku IhungSajak

Pararegel. Asa hayang dipencétan,ditincakan bangbung nu rarabeng...
SN

Nyajakan Barudak

Ku IhungCarita Pondok

Tos sasasih ameng di Lakon, di ASAS. Damel, nyakitu wé....

Runtah

Ku IhungSajak

Miceun runtah sabagian tina iman cenah, cék nu...