• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Akub Sumarna


Manuk Bébékéran

Ku Akub SumarnaDongéng

Baheula mah loba pisan ngaran rupa-rupa manuk nu sok patinggeleber haliber...

Gajah jeung Manuk Ciung

Ku Akub SumarnaDongéng

Jaman baheula aya gajah dibibira ku nu moro. Atuh tuluyna téh...