• Follow us on Twitter
  • Follow us on Facebook

Naskah kénging Ari Andriansyah


POTRÉT

Ku Ari AndriansyahSajak

Warnaning kamelang disarigsig pigura lawas Pulas pias tina rupa...

Sapanjang Léngkah

Ku Ari AndriansyahSajak

1 Teu reureuh-reureuh ngukur léngkah...

Dadung

Ku Ari AndriansyahSajak

Maranéhna kebo mulang tuna pakandangan Leungiteun wirahma...